Close

Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε έκπτωση 5% !! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και Θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο
για να λάβετε την έκπτωσή σας!

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Πληκτρολογήστε παρακάτω τα εξής γράμματα: captcha

Ανασφάλιστα ΙΧ τέλος – Online εφαρμογή δείχνει αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο

9999[1]

Όπως είναι γνωστό από την 1η Μαΐου ο κάτοχος αυτοκινήτου μπορεί να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι εάν είναι ασφαλισμένος επισκεπτόμενος το site του Επικουρικού Κεφαλαίου και του Κέντρου Πληροφοριών στη διεύθυνση www.hic.gr.

Εκεί πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και το ΑΦΜ του, επιβεβαιώνει εάν το όχημά του εμπεριέχεται στη λίστα των ασφαλισμένων οχημάτων.

Μέχρι χθες καταγράφηκαν πάνω από 68.000 μοναδικοί επισκέπτες που δοκίμασαν την τύχη τους στο site. Εξ αυτών το 63% δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα καθώς διαπίστωσε «με την μία» ότι το αυτοκίνητου είναιασφαλισμένο.

Ένα ποσοστό γύρω στο 12% αντιμετώπισε προβλήματα γιατί τοποθετούσε λάθος στοιχεία ενώ το υπόλοιπο 25% διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο του δεν περιλαμβάνονταν στις λίστες των ασφαλισμένων αυτοκινήτωντου Επικουρικού Κεφαλαίου και του Κέντρου Πληροφοριών. Δηλαδή ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα είναιανασφάλιστο.

Εντυπωσιακό μέγεθος. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Επικουρικού Κεφαλαίου, ένα μέρος αυτών τωνανασφάλιστων είναι από επιλογή του ιδιοκτήτη, όμως ένα άλλο μέρος μπορεί να οφείλεται στον ασφαλιστή του κατόχου του ΙΧ, ο οποίος πήρε τα ασφάλιστρα δεν τα κατάθεσε όμως αμέσως στην εταιρεία.

Επίσης ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το παρακάτω: Από την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή το νέο σύστημα διασταύρωσης του Επικουρικού Κεφαλαίου, περισσότερα από 60.000 αυτοκίνητα προστέθηκαν στο στόλο των ασφαλισμένων οχημάτων. Σαν κάποιοι να έτρεξαν αμέσως να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητα τους, εξηγούν στο nextdeal.gr παράγοντες της αγοράς.

Κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ, κάτι μυστικό, με τον κλάδο ασφάλισης οχημάτων. Κάποιοι ασφαλιστές ή και εταιρείες δεν κάνουν καλά την δουλειά της και η τσιμπίδα του Επικουρικού και του Κέντρου Πληροφοριών το «έπιασε»!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν την αποτελεσματικότητα, στην σύλληψη ανασφάλιστης ύλης, της νέας εφαρμογής που προώθησε το Επικουρικό Κεφάλαιο.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον κάθε ιδιοκτήτη οχήματος, να μπαίνει στο site του Επικουρικού www.hic.gr και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και το ΑΦΜ του, να επιβεβαιώνει ότι το όχημά του εμπεριέχεται στη λίστα των ασφαλισμένων οχημάτων.

 

Πηγή: Polispress