Close

Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε έκπτωση 5% !! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και Θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο
για να λάβετε την έκπτωσή σας!

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Πληκτρολογήστε παρακάτω τα εξής γράμματα: captcha

Συνταξιοδοτικά προγράμματα

pension

Δημιουργήστε από σήμερα ένα εφάπαξ για την «τρίτη ηλικία»

car-insurance-coverage1

Μέσα από ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης έχετε τη δυνατότητα να αποταμιεύετε συστηματικά και αποτελεσματικά προκειμένου να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο στην ηλικία που θέλετε εσείς να συνταξιοδοτηθείτε.

Συσσωρευμένο Κεφάλαιο

Tρόπος για να αποταμιεύσετεΗ πρώτη περίοδος του ιδιωτικού ασφαλιστικού προγράμματος αφορά την αποταμίευση για τη δημιουργία κεφαλαίου. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω τρόπo για να ξεκινήσετε την αποταμίευσή σας:

  • να επιλέξτε ένα επενδυτικό πρόγραμμα αποταμίευσης, το οποίο σας προσφέρει τη δυνατότητα για μεγαλύτερες αποδόσεις και μικρότερο ύψος αποταμίευσης
Σύνταξη ή Εισόδημα;Το κεφάλαιο που έχετε δημιουργήσει στην πρώτη περίοδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησής σας με τον εξής τρόπο:

  • Το συσσωρευμένο κεφάλαιο μπορεί να επενδυθεί και από αυτό να αντλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα ένα ποσό χρημάτων (εισόδημα) ως συμπλήρωμα στην κοινωνική σύνταξη

Κατηγορίες προγραμμάτων Συνταξιοδότησης INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει την εξής επιλογή για τη σύνταξή σας:

Σύστημα Σύνταξης INTERAMERICAN: Capital PENSION

H INTERAMERICAN σχεδίασε το Capital PENSION, ένα σύστημα συνταξιοδότησης, το οποίο σας εξασφαλίζει…

Απλοποίηση των υπολογισμών Απλοποιεί τους περίπλοκους υπολογισμούς που απαιτούνται και σας βοηθάει να προσδιορίσετε, εύκολα και απλά, το ποσό που πρέπει να αποταμιεύσετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Σύνταξη με πραγματική αξία Συνυπολογίζει την επίδραση του πληθωρισμού έτσι ώστε να εξασφαλίσετε αύριο μια σύνταξη με πραγματική αγοραστική δύναμη.
Επαγγελματική διαχείριση Προσφέρει μεγάλο εύρος επενδυτικών επιλογών σε όλες τις αγορές του πλανήτη, μέσα από 34 Αμοιβαία Κεφάλαια, 3 κορυφαίων διαχειριστών.
Δυνατότητα υψηλής απόδοσης για μείωση του κόστους Σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε υψηλότερες αποδόσεις διαχρονικά, αναλαμβάνοντας ένα ελεγχόμενο επίπεδο επενδυτικού κινδύνου, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το κόστος της αποταμίευσης.
Επιλογή Χαρτοφυλακίου Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο Αμοιβαίων Κεφαλαίων που ταιριάζει στο επενδυτικό σας προφίλ.
Επενδυτικά πλεονεκτήματα Προσφέρει μοναδικά και σημαντικά επενδυτικά πλεονεκτήματα, όπως αυτόματη τριμηνιαία αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίου για τον έλεγχο του επενδυτικού ρίσκου, καθώς και δυνατότητα για έκτακτες καταβολές.
Ασφαλιστικές καλύψεις Προσφέρει προαιρετικά ουσιαστικές ασφαλιστικές καλύψεις, που θα καλύψουν τα κενά του Κοινωνικού σας Ταμείου, όπως σύνταξη αναπηρίας, σύνταξη χηρείας, κ.λπ.
Ολοκληρωμένη ενημέρωση Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να παρακολουθείτε το λογαριασμό σας ηλεκτρονικά, αλλά και με ενημερωτικά σημειώματα, σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Υψηλότερο ποσοστό επένδυσης με χαμηλότερες χρεώσεις Έχει το υψηλότερο ποσοστό επένδυσης και ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις, ενώ το συμβόλαιό σας αποκτά αξία εξαγοράς μετά από το πρώτο έτος.
Επιλογές στη συνταξιοδότηση Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξτε μεταξύ εφάπαξ καταβολής του κεφαλαίου σας ή διακανονισμό σε μηνιαίο εισόδημα.

Πώς αποταμιεύετε με το Capital PENSION

Με το Σύστημα Σύνταξης INTERAMERICAN Capital PENSION, η αποταμίευσή σας τοποθετείται σε Αμοιβαία Κεφάλαια διαφόρων κατηγοριών των συνεργαζόμενων Εταιριών διαχείρισης EUROBANK Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.ALPHATRUST και MILLENNIUM. Εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό χαρτοφυλάκιο επένδυσης, συνδυάζοντας έως και 5 Αμοιβαία Κεφάλαια από τα 34 που έχετε στη διάθεσή σας. Πρέπει να επισημανθεί ότι τα Αμοιβαία Κεφάλαια του Capital καλύπτουν πλήρως τις αγορές χρήματος και κεφαλαίου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύνταξη: Απαιτείται στρατηγική και σχεδιασμός

Μια συνήθης αποτελεσματική στρατηγική στο χώρο της συνταξιοδοτικής αποταμίευσης, είναι να αναλαμβάνει κανείς υψηλότερο επενδυτικό κίνδυνο για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποταμίευσης. Αυτό συμβαίνει διότι, σε βάθος χρόνου, μπορεί ενδεχομένως να εξασφαλίσει καλύτερες αποδόσεις, ενώ το κόστος της αποταμίευσης είναι πολύ χαμηλότερο. Αντιθέτως, καθώς πλησιάζει την ηλικία συνταξιοδότησης, αλλά και μετά από αυτήν, θα πρέπει να μειώνει δραστικά τον επενδυτικό κίνδυνο, διασφαλίζοντας το εισόδημα που επιθυμεί.

Διάγραμμα: Στρατηγική αποταμίευσης για σύνταξη

Ευελιξία Επιλογών

Εάν επιθυμείτε να έχετε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας κατά την περίοδο συστηματικής αποταμίευσης και, ενδεχομένως, να μειώσετε ακόμη περισσότερο το ποσό που θα πρέπει να αποταμιεύσετε για το στόχο σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο επιθετικό χαρτοφυλάκιο (π.χ. με 100% μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια).

Όταν φτάσετε στην ηλικία συνταξιοδότησης το πρόγραμμα Capital PENSION σας καταβάλλει το κεφάλαιο που έχετε συσσωρεύσει για να καλύψετε τις συνταξιοδοτικές σας ανάγκες. Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την καταβολή δόσεων/σύνταξης για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Mε το INTERAMERICAN Capital PENSION, έχετε τη δυνατότητα πλέον να υλοποιήσετε αποτελεσματικά οποιαδήποτε στρατηγική για τη συνταξιοδοτική σας αποταμίευση.

5 σημαντικά ερωτήματα για εσάς…

  1. Η κρατική σύνταξή σας σε τι ποσοστό θα αναπληρώσει το εισόδημά σας;
  2. Η κρατική σύνταξη που θα πάρετε επαρκεί για να διατηρήσετε την ποιότητα ζωής που επιθυμείτε στην «τρίτη ηλικία»;
  3. Έχετε σκεφθεί την αρνητική επίδραση του πληθωρισμού στα χρήματα που πρέπει να αποταμιεύσετε για να δημιουργήσετε το επιθυμητό εφάπαξ για την περίοδο της συνταξιοδότησής σας;
  4. Ποια ασφαλιστική εταιρεία έχει φερεγγυότητα, αξιοπιστία και ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της όταν θα έρθει η ώρα να συνταξιοδοτηθείτε;
  5. Εάν αναβάλλετε την αποταμίευση για μερικά χρόνια θα μπορείτε αργότερα να καταβάλλετε κάθε χρόνο το μεγαλύτερο ποσό που απαιτείται για να πετύχετε τους στόχους σας;