Close

Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε έκπτωση 5% !! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και Θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο
για να λάβετε την έκπτωσή σας!

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

Πληκτρολογήστε παρακάτω τα εξής γράμματα: captcha

Ασφαλίσεις μεταφορών

cargo

car-insurance-coverage1

Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της η επιχείρησή σας. Επειδή, όμως, πολύ συχνά η διαδικασία αυτή παρουσιάζει προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.

Η INTERAMERICAN αναγνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο σας εξασφαλίζει απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στη συσκευασία, τη φόρτωση ή την εκφόρτωση, τις κλιματολογικές συνθήκες. Για την εξασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησής σας, η INTERAMERICAN δημιούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης, ώστε με ταχύτατες διαδικασίες να εκτελούνται – σε περίπτωση ζημιάς – οι διεθνείς διακανονισμοί, που απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες. Τα ασφαλιστικά προγράμματά μας βασίζονται σε συγκεκριμένους ειδικούς όρους (ρήτρες), οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί από το Ινστιτούτο Ασφαλιστών Λονδίνου και χρησιμοποιούνται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και από τις περισσότερες ασφαλιστικές αγορές στον κόσμο. 

Ασφάλεια που σας ακολουθεί παντού…

  • Με οποιοδήποτε μέσο αποφασίσετε να μεταφέρετε τα εμπορεύματά σας, η INTERAMERICAN εγγυάται την ασφαλιστική τους κάλυψη σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας. Οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της INTERAMERICAN θα σας προτείνουν εκείνο το ασφαλιστικό συμβόλαιο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.
  • Οτιδήποτε κι αν μεταφέρετε, ανεξάρτητα από την κατηγορία, το είδος και τη μορφή του εμπορεύματος, η πολύχρονη πείρα και η εξειδικευμένη γνώση της INTERAMERICAN αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για εσάς.
  • Οπουδήποτε μεταφέρεται το εμπόρευμά σας, η ασφάλεια INTERAMERICAN το ακολουθεί. Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας δε γνωρίζει γεωγραφικό όριο. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλισή τους. Οι Ασφάλιση Μεταφορών INTERAMERICAN κάνουν κυριολεκτικά το γύρο του κόσμου!

Άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια!
Με ταχύτατους διακανονισμούς ζημιών, που μόνο η διεθνής δικτύωση της INTERAMERICAN μπορεί και ξέρει να προσφέρει. Οι διεθνείς διακανονισμοί, σε περίπτωση ζημιάς, απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες που δε θα θέλατε να συναντήσετε. Η εμβέλεια και η τεχνογνωσία της INTERAMERICAN ανταποκρίνεται απόλυτα στις επαγγλεματικές σας προσδοκίες.

Προγράμματα

  • Ασφάλιση Μεταφορών Φορτίου
  • Ασφάλιση Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων «Truck Cargo»